Over Tempus

 

Bij Tempus draait alles rond tijd.

Enkele jaren geleden speelde “tijd” een belangrijke rol in mijn leven. Ik nam onverwachts een stap terug uit het drukke bedrijfsleven. Deze ommezwaai gaf me de tijd om stil te staan, om andere dingen te doen en vooral om tijd voor mezelf te nemen.

Tijdens een cursus kwam ik in aanraking met de wereld van de etherische oliën en zo ontstond geleidelijk het idee van Tempus .

Tempus is trouwens het Latijnse woord voor tijd.

De jaren daarna verdiepte ik mij uitgebreid in het menselijk lichaam en in tal van massagespecialisaties. Uiteindelijk voelde ik in 2020 dat de tijd rijp was om mijn eigen massagepraktijk te openen: kleinschalig en met een uiterst persoonlijke touch.

“Door je te
ONT-DOEN
van alle MOETEN,
ONT-MOET
je jezelf “

Voel, ontspan, geniet

 

Het is mijn missie om jou een onvergetelijk moment te geven om te herbronnen en om even stil te staan in jouw drukke bestaan. Een gelukzalige portie me-time om jezelf te verwennen en je lichaam te laten helen.

Om jou te doen stralen, is alleen het beste goed genoeg. Ik kies als gediplomeerd massagetherapeute enkel voor natuurlijke producten waar ik zelf 100% achter sta. Dit in combinatie met rust en discretie in een aangenaam, gezellig kader.

 

 

Véronique